Info TV i Nørreby er desværre ikke i drift i øjeblikket, grundet en fejl fra Dansk Kabel TV, vi kæmper med fejlretning. NYT her når det virker igen. 

På kanalen kan du skaffe dig information om hvad der sker i Nørreby. De aktiviteter vi har - Information fra klubberne - Information fra afdelingsbestyrelsen og ejendomskontoret. Yderligere kan du høre DR P4 på lyddelen.

Du finder kanalen på kanal 98, hvis dit TV sorterer kanalerne på normal vis. Det gør f.eks et Samsung TV og flere andre.
Har du en af de nye youSee tv-bokse, vil kanalen være placeret som den sidste kanal i oversigten på din boks

Da alle TV er meget forskellige fra producent til producent, kan det være at du finder kanalerne anderledes og du vil finde kanalen på et andet nummer.
Vi har eksempler på informationskanalen er blevet fundet på kanal 1000, 997, 998 og diverse andre. Det er dit TV som styrer det og du kan ikke gøre noget for at ændre det. Du kan lægge kanalen i din favoritkanalliste.

Har du problemer med at modtage vores infokanal kan du kontakte afdelingsbestyrelsen. Vi finder så en der kan hjælpe dig fra IT og Antenneudvalget.

TV kanalen vedligeholdes af et udvalg som består af: Ove Svendsen, Susanne Frantzen og Jesper Therkildsen.

Skal du have noget præsenteret på kanalen, er du velkommen til at sende en mail til os på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Mailen skal indeholde mindst 1 billed, samt tekst. Billedet skal være mindst 1080 x 1080 px. Indlægget skal være relevant for Nørreby´s beboere. Små film og billeder kan også vises. Udvalget forbeholder sig ret til at afvise irellevante / anstødende indlæg.

P.U.V.
Jesper.