Julearrangement 2016.

Puu ha, så fik vi tændt juletræet på torvet. Det var efter vores mening et godt arrangement, vi er klar at der bør ændres i afviklingen næste år, men alt i alt tror vi det gik rigtig godt. Afdelingsbestyrelsen takker udvalget, dem der hjalp med afviklingen, Seniorklubben og Jessie Broager, som var den der trak der trak i de tråde der var at the trække i.

Lucia optog.

I år vil der blive afholdt Luciaoptog, som starter i Nørreby Torv d. 13. december 2016 kl. 17.00, og alle børn i Nørreby er meget velkomne til at deltage i Luciaoptoget der går gennem Nørreby. kl. 18.00 vil der være  boller og varm Kakao i fælleshuset i Nørreby Torv.
Alle børn piger og drenge der er interesseret i at deltage, kan kontakte Ena eller Tina i e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  eller ring Ena i tlf. 5222 7453. Man kan også møde op i lokalet ved siden af Genbrugscentralen lørdag d. 3. december 2016 kl. 11.00, hvor der vil være mulighed for at øve sig lidt i sangen, og få taget mål på dragten. Vi mangler nogle personer, der har tid og lyst til at bage boller, varme kakoen, så hvis du kan hjælpe, vil Ena og Tina være meget glade.

 Det årlige afdelingsmøde

Afdelingsmødet bliver afholdt d. 26 januar 2017 kl. 19.00. Du er allerede nu velkommen til at skrive Bestyrelsen, hvis du har forslag, som skal behandles på mødet. Der vil være naturligvis også blive husstandsomdelt indkaldelse til afdelingsmødet og indenfor de rette tidsfrister. Vi kan iøvrigt fortælle jer at der bliver 0 kr. i huslejestigning, bortset fra YouSee.

Informationer fra ejendomskontoret, samt Lidt om Parkering.

Ejendomskontoret er nu tilbage på Infokanalen og på vores hjemmeside, med deres egen informationer. Birger skriver informationerne. Bemærk opfordringen på parkere korrekt. Det er ikke nemt at rydde sne hvis bilerne holder udenfor de afmærkede felter. Vi har bemærket at politiet allerede nu har besøgt Nørreby, og udstedt enkelte bøder. Bemærk at inde i Byerne må man ikke parkere biler over 3.500 kg, med mindre man har en aflæsning / pålæsning herinde. Det er noget, vi er nødt det at tage alvorligt nu, da vi får ødelagt fliser og vejbelægning. Husk også det er for jeres egen skyld. Skattemæssigt ikke må køre hjem i en gulplade bil, hvis man har samme mødested hver dag, og at dette kan blivebragt ind, hvis politiet giveren bøder. (Bare Et godt rad) varebiler under 3.500 kg skal være  må gerne parkeres inde i bebyggelsen, men jeg vil opfordre Pjer til at parkerer på de pladser, som passer til jeres billængde og bredde, og jeg vil gå lidt længere, det gør  de fleste også og tak for det.

Der er med opstillet nogle blomsterkummer i Nørreby Alle vil og dem vil der komme flere af, så vi kan afvikle trafikken sikkert. Husk også det er sundt, at tage den fjerneste parkeringsplads.

 Trailer og campingvognsparkering. 

Vi vil gerne gøre opmærksom på, jeres trailer og campingsvognsparkering max er tilladt 24 timer ude i parkeringsområderne, de  vil periodevis blive fjernet af politiet, hvis Loven ikke overholdes. Der er mulighed for at I  kan leje en plads  i Nørreby til jeres trailere og campingvogne på campingvognsparkeringen, som netop rt blevet renoveret. Prisen er 200 kr. pr år for trailer, og 400 kr. pr år for campingvogne, der er få  pladser tilbage, Skriv den This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , hvis du har behov for en plads.

DAB s Frivillig.hedsdag.

Det er med stor glæde, at konstatere at  der i Nørreby er over 30 personer ekskl. bestyrelsen, der udfører frivilligt arbejde. Bestyrelsen vil først i det nye år afholde en såkaldt frivillighedsdag, hvor bestyrelsen informerer  omkring fordelene, du har som frivillig for Nørreby. Bestyrelsen retter en tak til alle, som arbejder frivilligt i de forskellige klubber, samt til alle jer andre, der udfører arbejde udenfor klubberne, uden jer ville Nørreby være meget anerledes.

Læs Hvad DAB skriver om Dagen. 

Husdyrstilladelser.

Vi er nu nede på 3 (Kendte) beboere, som ikke har registreret deres hund/katte. Det er vi glade for, da det er en ufravigeligt krav at din hund/kat er registreret og forsikret, hvis du bor i Nørreby, i yderste konkvens vil det medføre opsigelse af lejemålet, hvis du ikke registrerer dit husdyr.

YouSee

Der er blevet sagt meget om YouSee, og det skal  heller ikke være en hemmelighed, at jeg er skuffet over den måde de behandler deres kunder på. Vi har lagt ekstra pres på dem, jeg ved at deres Kundeservice har været under stort pres, da deres sammenlægning med TDC åbenbart har kostet dem ufattelige recurser, for det er ikke kun i TV-segmentet det har svigtet, når dette er sagt kan vi være enige om, at kundeservicen kun kan blive bedre, den kan i  hvert fald ikke være dårligere, og jeg tror på, at de nok skal få rettet op det.

Kendsgerningerne er i de leverer et fremragende produkt, både hvad angår bredbånd og tv, Vi vil ikke kunne opnå bedre priser andre steder. Ved godt at vi for 10 år siden ikke havde drømt om,at  skulle betale så meget for at se tv, men udviklingen, kan vi ikke bremse og der er også mange fordele, vi ser, for eksempel TV på andre måder nu end for 10 år siden, vi Bandt os for 2 år siden, og det skal vi være glade for, da vi ellers selv skulle have betalt for nye kabler, da lovgivningen nu er sådan, at vi selv vil være  i stand til at vælge pakker individuelt, Ellers havde vi været op mod nye kabler i 2,6 mio., YouSee ruller nu en forvarslet ændring ud. Nu vil startfrekvensen blive ændret, og så vil analoge radioprogrammer være slut, men til gengæld kan vi få sindsygt hurtigt bredbånd fra uge 50, denne ændring var vi informeret om allerede ved kontraktens indgåelse for et par år siden,  der vil helt sikkert komme flere ændringer i tiden fremover, har du spørgsmål omkring YouSee, så Skriv den Bestyrelsen This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , VI mindst 3 hernede, som er ret godt inde i sagerne om YouSee.

Glædelig Jul .

Afdelingsbestyrelsen vil ønske alle beboere og deres familie en rigtig glædelig jul og et godt nytår. Især til de unge, skal der henstilles til at nytårskrudt høre nytåret den, og der nu er regler for at der kun må fyres nytårskrudt af i tiden 27. december 2016 - 1. januar 2017. ( https://www.politi.dk/da/ Aktuelt / SporgsmalSvar /Fyrvarkeri.htm ) Tænk på vores firbenede Venner, som ikke er der lækkert med drøn og brag i en måned. Håndtering af brugte juletræer vil blive indsamlet af ejendomskontoret, yderligere information om dette kommer på  infokanalen og vores hjemmeside.

PBV

jesper Therkildsen